Support: sales@fantasize.nl
0  0,00

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

View Cart Checkout

Expand product search form
Blog

Candle of Magick

Dit is Candle of Magick, de stand-alone webshop van Fantasize.

Omdat Fantasize zonder commercieel oogmerk ontzettend goed loopt, maar er natuurlijk ook kosten zijn, hebben we het verkoopgedeelte over een hele nieuwe boeg gegooid. Zie hier dan ook onze eigenste spiffy en hagelnieuwe webshop.

Natuurlijk is het wel zo dat elke aankoop die je hier doet ten goede komt van Fantasize, maar we wilden het gevoel van vrijheid voor iedereen behouden. Ook kunnen we ons assortiment ook ten dele los van Fantasize aanbieden, niet elk artikel heeft dus rechtstreeks te maken met het genre.

Toch hebben we veel aandacht aan dit assortiment besteed, hebben met zorg ingekocht en bieden ons aanbod proefondervindelijk aan jou aan. Dit is dan ook de reden dat veel van onze artikelen in een enkele oplage in de shop staan. Zien we dat dit werkt, kopen we meer in, zien we dat dit niet werkt, dan stoppen we met dat artikel.

Hoe dan ook wensen we je veel shopplezier.

Mocht je toch denken: waarom verkopen jullie dit niet, of kan ik mijn eigen producten ook via deze webshop aanbieden? Schroom niet en mail naar assortiment@candle-of-magick.nl.

Ons prachtige logo is ontworpen door illustrator Sjoerd de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Have no product in the cart!
0